Wie is die duizendpoot?

WANNEER IK LATER OUD BEN, WIL IK NIET DAT ZE ZEGGEN: "ACH, WAT EEN LEUK OUD VROUWTJE...." NEE, IK WIL DAT ZE ZEGGEN: "OCH JEEEEEE, WAT IS ZE NU WEER VAN PLAN?!"

 

Hallo, ik ben Susan Blanco, een autodidacte, creatieve duizendpoot. Ben voor 49% een alfa- en voor 51% een bèta-mens, enerzijds een empathische, sensitieve mensen-mens anderzijds een computerfanaat, observator en analyticus.....Dus niet in een hokje te plaatsen. Verscheidenheid alom en inmiddels geleerd dit een plek te geven zonder het verlies van focus of energie.....

Mijn doen en laten wordt gedreven door nieuwsgierigheid en de drang om dingen nét even anders te doen. Ik krijg energie als ik mee kan werken aan het creëren of verbeelden van een idee of een plan. Ik zie patronen, leg verbanden en heb oog voor detail. Ik combineer mijn onderzoekende en experimenterende werkhouding met een mensgerichte benadering. Overtuigd van het gegeven dat er niks mooier is dan van je interesses en talenten je werk te maken bied ik als zelfstandige professional meerdere diensten en producten aan.

  • Mijn creativiteit, strategieën, gevoel voor mens, stijl & trends en specialisme met: Social Media, Grafische vormgeving, Personal branding en Webdesign zet ik in voor het maken van gebruiksvriendelijk doch mooie websites

Hobby's:

  • Als Spaans-Nederlandse heb ik een boek geschreven over grappige uitspraken van meertaligen. Het boek heet        "Ik spreek vloeibaar Nederlands". Op Facebook kom je mijn quotes, versprekingen en burger-filosofie tegen onder de pagina "De Taalrecycler" (www.detaalrecycler.nl) Ook ben ik één van de bloggers van de Nationale Hulpgids.

Nieuwe dingen doen:

Mijn bloed gaat sneller stromen als ik aan iets nieuws kan werken. Een nieuw idee ontwikkelen, een nieuwe site opzetten, met een nieuwe cliënt een begeleidingstraject opstarten. Dat prikkelt mij en stimuleert mijn creativiteit. Als ik betrokken ben bij iets nieuws ben ik een voortdurende bron van inspiratie.

Ik zet mijn kennis en ervaring graag voor je in en verzin oplossingen voor allerlei uitdagingen. Ik zet mijn kwaliteiten in om jou vooruit te helpen. Daarnaast ben ik een 'Pietje precies' en is een website pas goed, als JIJ er helemaal blij mee bent :-)

 

Hoe mag ik jouw talenten laten schitteren? Voor welk uitdaging zoek jij een oplossing?

Contact

 

a.blanco@kpnplanet.nl