Website

Gebruiksvriendelijke en overtuigende websites.

Jimdo is daarbij mijn weapon of choice.

 

Een bedrijf, project, idee of presentatie start je niet zomaar van de één op de andere dag en dat geldt natuurlijk ook voor een website. Ook hiervoor moet je de nodige voorbereidingen treffen. En dan bedoel ik niet zozeer het feitelijk regelen van de hosting of domeinnaam (dat komt later), maar eerder dat je je afvraagt wat voor soort website je wilt. Hoe je website eruit moet gaan zien, wat voor informatie je erop kwijt wilt, en vooral....welk doel je hiermee wilt bereiken.

 

Gaat het vooral om het creëren van een online platform waarmee je de vindbaarheid en naamsbekendheid wilt vergroten? Willen jullie/ je, je alleen maar voorstellen en laten zien wat je doet? Of ga je ook producten en diensten aanbieden via je website?

 

Tijdens een vrijblijvende kennismaking van ongeveer 1 uur leg ik je uit hoe ik werk, wat je van mij mag verwachten, nemen we alles samen door en maken we een plan van aanpak voor de inhoud en design van je website. Ik zal je niet vermoeien met technische details maar zal je eye-openers bieden, mij verplaatsen in jouw product en steeds met je meedenken.

Contact

 

a.blanco@kpnplanet.nl